EN NL
Bezoek ook onze andere restaurants

Full Moon Express biedt een unieke ervaring met snelle service en smakelijke, vers bereide gerechten in een gezellige omgeving en tegen betaalbare prijzen. Geniet van een snelle lunch, een hapje of drankje tussendoor of een avondmaaltijd met familie en vrienden in een prettige atmosfeer.

Ons concept is gebaseerd op de typische Hong Kong stijl zelfbedieningsrestaurant, waar je bij de balie je maaltijd besteld, en toeziet hoe je gerechten direct worden klaargemaakt door onze chefkoks in de open keuken.

Full Moon Express biedt een breed scala aan gerechten aan uit de Aziatische keuken, variërend van een gezonde wokmaaltijd, bamisoep, teppanyaki & yakitori tot Hong Kong grillgerechten en smakelijke kleine food bites. Kies verder uit een uitgebreide selectie koude en warme dranken, waaronder thee met Fair Trade keurmerk en Chinese thee geserveerd in een traditionele theepot. Probeer ook eens onze bubble tea; huisgemaakt en zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen! Geniet van een snelle lunch, een hapje of drankje tussendoor of een avondmaaltijd met familie en vrienden in een prettige atmosfeer.

Openingstijden

Maandag - Zondag
12:00 - 22:00

Adres

Gedempte Burgwal 41
2512 BS, Den Haag
info@fullmoonexpress.nl
070 360 5272

Openbaar vervoer op 9292.nl